Форма входу
Календар
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Червень » 4 » Останній дзвоник
09:52
Останній дзвоник

31 травня відбулося традиційне свято останнього дзвоника, яке підготувала заступник директора Лопатюк Оксана Володимирівна. Це свято, завжди урочисте, радісне і водночас хвилююче, зібрало на подвірї школи всіх учнів, батьків і просто гостей. Для когось це довгоочікувана мить, що дала початок відпочинку та літньому теплу, а для когось це були останні хвилини перебування в рідній школі.

З теплими словами привітання до всіх присутніх виступила директор школи Будерацька Світлана Святославівна, яка вручила похвальні листи за високі досягнення у навчанні учням: Алексійчук Віталіні (3 клас) і Бабію Андрію (4 клас), а також, активним учасникам предметних конкурсів «Соняшник», «Геліантус», «Кенгуру» і «Левеня» – сертифікати і дипломи.

З привітальним словом виступив в. о. старости Федорук Віталій Миколайович.

На свято до нашої школи завітали гості – методисти сектору освіти, молоді, спорту та захисту дітей Лопатюк Валентина Григорівна та Марчук Тетяна Михайлівна. З вітальним словом виступила Лопатюк Валентина Григорівна, яка привітала школярів та випускників зі святом і побажала їм міцного здоров’я, щастя, миру і добробуту, процвітання і стабільності, бадьорості і святкового настрою, щасливих та яскравих подій, завжди пам’ятати своїх батьків та турбуватися про них, бути справжніми, цивілізованими громадянами своєї Батьківщини.

Випускники привітали всіх присутніх гарними словами і запальними танцями. Заряд бадьорості отримали всі присутні!

Тож вітаємо усіх зі святом останнього дзвоника, з успішним закінченням ще одного шкільного року, який кожному подарував нові знання, нові враження, нові думки і почуття!

Бажаємо учням добре і змістовно відпочити, набратися незабутніх вражень та творчого завзяття перед початком нового етапу навчання.

Девятикласникам бажаємо вступити до тих навчальних закладів, які вони собі обрали, отримати гарну сучасну освіту і улюблену професію. Хто ж планує продовжити навчання в школі – ми радо зустрінемо вас 1 вересня.

Батькам хочеться побажати в цей день мудрості та терпіння.

Вчителям зичимо, аби вогонь творчості та любові до власної професії ніколи не полишав ваших сердець, а всі майбутні задуми та справи поповнились світлом, красою і добром!

Гарного всім літа!!!

Переглядів: 334 | Додав: LOV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]